De blokhut reserveren

Via onderstaande kalender kun je zien wanneer de blokhut verhuurd is. Op dit moment staan alle bekende data online. Als op deze kalender nog data vrij zijn is dit geen garantie dat de blokhut ook daadwerkelijk beschikbaar is. Hiervoor dien je altijd contact op te nemen met de verhuurder (Ton Peels). Dit kan via verhuur@scoutingluyksgestel.nl. of via het onderstaande contactformulier. Om de blokhut te reserveren selecteert u het aantal dagen dat u de blokhut wilt reserveren en vult u de gegevens zo correct mogelijk in. Eerste en laatste dag van een verhuurperiode betreft niet altijd hele dagen. Het is dus bijv. mogelijk om reeds te arriveren op een hieronder gemarkeerde dag. Neem hiervoor ook contact op met Ton Peels.

Stappenplan

• Lees onze verhuurreglement en huurcontract aandachtig door.
  • Bekijk de beschikbare datums in de kalender.
  • Verstuur je verhuuraanvraag naar verhuur at scoutingluyksgestel.nl.
  • Wacht het antwoord 7 dagen af. Indien geen antwoord neem dan contact op met Ton Peels: 0497-841463 of mail naar info at scoutingluyksgestel.nl.
  • Wanneer deze is goedgekeurd door Ton Peels vul je het huurcontract in, scan deze in en verstuur deze naar verhuur at scoutingluyksgestel.nl.

Scouting St Andries Verhuur

Beschikbaar