De blokhut reserveren

Blokhut de Teerling mag de gehele week gehuurd worden tussen 1 Juni en 1 september. Buiten deze periode van maandag t/m donderdag kan de blokhut gehuurd worden. Via onderstaande kalender kun je zien wanneer de blokhut verhuurd is. Op dit moment staan alle bekende data online. Als op deze kalender nog data vrij zijn is dit geen garantie dat de blokhut ook daadwerkelijk beschikbaar is. Hiervoor dien je altijd contact op te nemen met de verhuurder. Dit kan via verhuur@scoutingluyksgestel.nl. Om de blokhut te reserveren selecteert u het aantal dagen dat u de blokhut wilt reserveren en vult u de gegevens zo correct mogelijk in. Eerste en laatste dag van een verhuurperiode betreft niet altijd hele dagen. Het is dus bijv. mogelijk om reeds te arriveren op een hieronder gemarkeerde dag. Neem hiervoor ook contact op.

Stappenplan

• U bent een jeugdgroep en bent dus niet van plan de blokhut te huren voor een feest/familiedag oid.
  • Lees onze verhuurreglement en huurcontract aandachtig door.
  • Bekijk de beschikbare datums in de kalender.
  • Verstuur je verhuuraanvraag naar verhuur@scoutingluyksgestel.nl.
  • Wacht het antwoord 7 dagen af. Indien geen antwoord neem dan contact op met info at scoutingluyksgestel.nl.
  • Wanneer deze is goedgekeurd je het huurcontract in, scan deze in en verstuur deze naar verhuur@scoutingluyksgestel.nl.

Scouting St Andries Verhuur

29
30
31